dilluns, 14 d’abril del 2014

TERCERA SESSIÓ

Avui em reuneixo amb el mestre i la mestra d'ei 4 anys. Els presento el següent pla de treball per als nens i nenes de la seva classe.

Els explico que en aquest cas he intentat buscar activitats amb una mica de continuació a les que es presenten a p3 amb la finalitat que els nens coneguin la dinàmica de les activitats i hi hagi una progressió en la dificultat de les tasques que se'ls presenten.

Els explico també com funciona cada activitat i em comenten que els semblen molt interessants i adients per a treballar-les a classe. Com que a p3 van proposar treballar aquesta maleta a l'hora del desdoblament de lectoescriptura els proposo seguir la mateixa dinàmica perquè així els nens i nenes poden treballar en petit grup i de manera col.laborativa. Em diuen que no hi ha cap problema per a fer-ho, però que no compten poder començar aquest treball, si més no de manera sistemàtica aquest curs, perquè tenen molta feina a fer durant el tercer trimestre i a més a més enguany aquest és molt curt. Els explico que per la meva part no hi ha cap problema i acordem que a finals de setmana els faré arribar un qüestionari d'avaluació perquè avaluin el pla que els presento i la sessió d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada