dilluns, 14 d’abril del 2014

QUARTA SESSIÓ

Avui m'he reunit amb les tutores de EI 5 anys. He seguit la mateixa estructura que en les entrevistes amb els altres cursos, els presento primer de tot el pla de treball per al seu curs.


D'entrada els sembla bé la proposta que els presento i no tenen massa dubtes ni preguntes. Els inquieta per això pensar quan podran fer servir aquest material perquè diuen que a P5 tenen molta feina a fer i a vegades no poden arribar a tot. El sentiment és una mica el mateix que expressen els tutors de p4.

Acordem que demà mateix els faré arribar una graella de valoració del pla de treball per a poder extreure les primeres impressions i així poder reformular les idees que facin falta abans de començar propiament amb l'elaboració de material.

2 comentaris:

  1. Anna em sembla molt interessan la fitxa que presentes per treballar la consciència fonològica amb els alumens d'EI 5, penso que la lecto-escriptura és molt important, ja que possibilita l'accés a molts d'altres aprenentatges. És molt important com els nens van adquirint aquestes habilitats al llarg de la infància i fer una tasca com la que presentes segur que pot ajudar a que en les següents etapes educatives els infants tinguin un major domini del codi lingüístic i la conversió grafema-fonema. Ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Naïs! Moltes gràcies pel comentari! Aquesta és la intenció! Presentar material que sigui fàcil i accesible per a tothom però que en poguem treure profit!

      Elimina