dimarts, 22 d’abril del 2014

PETITES PETICIONS II

Aquí us deixo un enllaç amb la bibliografia complerta de l'Ana Teberosky i una pàgina web impulsada per ella mateixa i  la Universitat de Barcelona on es poden trobar moltes coses interessants. També us adjunto una altra pàgina web de recursos que per mi és brutal  per la quantitat i la qualitat de material gratuït que i podem trobar per a treballar a les aules!

Espero que us serveixi d'ajuda!!!!


BIBLIOGRAFIA ANA TEBEROSKY

PÀGINA WEB ANA TEBEROSKY

RECURSOS PER A LA CONSICÈNCIA FONOLÒGICA


3 comentaris:

  1. Jo crec que el treball de consciència fonològica és fonmental a educació infantil sobretot en escoles on hi ha un nombre important d'alumnat de procedència immigrant ja que hi ha molts sons que en la seva llengua no hi són i mostren moltes dificultats per identificar-los cosa que després es tradueix en dificultats a l'hora d'escriure.

    ResponElimina
  2. Completament d'acord Genoveva! A més a més el treball de la consciència fonològica es presenta amb una metodologia que no introdueix per res el llibre i el llapis a l'aula i això encara facilita més el seu treball!

    ResponElimina
  3. Estic molt d'acord amb el que comenteu, a infantil s'ha de treballar molt la consciència fonològica per tal que els alumnes vagin automatitzant el codi. La lecto-escriptura és un aprenentatge fonamental que permet accedir i generar coneixements d'altres àrees. Sempre he tingut molt d'interès pels temes relacionats amb l'aprenentatge de la lecto-escriptura, em sembla molt interessant l'article que comparteixes

    ResponElimina