dijous, 3 d’abril del 2014

SEGONA SESSIÓ

Durant la segona sessió amb reuneixo amb la mestra de p3 per mostrar-li el pla de treball i les activitats pensades per a aquesta etapa.

Ella em comenta que els anirà molt bé aquest material de cara al tercer trimestre sobretot per a treballar-ho a l'hora que disposen del desdoblament de lectoescriptura. Durant aquesta hora setmana mig grup va a fer música i l'altre mig es queda a l'aula treballant aquells aspectes que són més costosos. En els primers trimestres, treballen un llibre de traç, però de cara a finals del segon trimestre i el tercer ja poden treballar aspectes de la lectoescriptura una mica més complicats.

Acordem que ella es quedi el quadre amb l'explicació de les activitats pensades per a la caixa de p3 i quedem que el divendres d'aquesta setmana li faré arribar un qüestionari d'avaluació perquè pugui avaluar com li he transmès la informació i com d'útil creu que li podràn ser les activitats plantejades.

El temps que em queda del dia d'avui el dedico a preparar la reunió i el quadre d'activitats de demà, que em reuniré amb les mestres de p4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada